Møt våre turledere!

Vårt team av turledere består av turglade mennesker fra hele verden – som alle snakker norsk. Vi har det til felles at vi alle har en lidenskap for naturen, skogsopplevelser og det å møte nye mennesker!

Målet vårt er å gi deg unike opplevelser i Oslomarka! Vi kommer til å ta godt vare på deg som vår gjest, og i løpet av turen kan vi gjennom gode samtaler dele av all vår kunnskap. Vi kjenner mange spennende fakta og detaljer om de ulike stedene vi besøker. Målet vårt er å gi deg unike opplevelser i skogen, og forhåpentligvis vil du sitte igjen med gode minner om fantastiske opplevelser!

Våre entusiastiske og engasjerte turledere kommer fra Norge, India, Nederland, USA, Belgia, Tyskland, Russland, Georgia, og Marokko. Alle sammen bor i Oslo og er godt kjent i skogene rundt storbyen.

Miles

Fra 
USA

Miles kommer opprinnelig fra USA og har fra en tidlig alder av vært glad i å utforske naturen. Han har en Bachelor i Adventure Education, og helt siden han ble ferdig utdannet i 2013 har han ledet turer gjennom hele USA, inkludert 5 år som guide med National Geographic i Alaska. Miles elsker å være utendørs, enten det er på gåtur, teltur, skitur, kanotur eller å fiske. Så lenge han er ute i naturen har han et smil rundt munnen.

Jon

Fra 
Norge

Jon elsker å vandre rundt i Oslos gater og oppleve den lokale kulturen. Men Oslo sin sanne skjønnhet ligger i den omkringliggende naturen. Stiene i skogen og de bølgende åsene i marka er et høyt verdsatt tilfluktsted for ham og mange av hans medborgere i Oslo. Han løper med hunden sin og går på ski hele året. Det er alltid nye steder å utforske, men han har sine favoritter han alltid går tilbake til.

Einar

Fra 
Norge

Einar har vært ute i skogen og på fjellet siden han var 10 dager gammel. Han har opplevd skogen om sommeren, høsten, vinteren og våren da han har vandret, syklet, padlet i kano, teltet eller gått på ski hver uke i over 50 år. Han har bred erfaring av å leve ute i naturen, og elsker det!

Siv

Fra 
Norge

Siv elsker å gå i skogen og på fjellet, og har gjort det siden hun vokste opp i Gudbrandsdalen, nær nasjonalparkene Rondane og Jotunheimen. Siv har jobbet med journalistikk og kommunikasjon hele sin karriere og elsker å møte nye mennesker.

Cheryl

Fra 
USA

Cheryl er født i Connecticut, USA, men har bodd i Norge i mange år. Hun har bodd i mange land i Europa og har mange opplevelser bak seg, som å bo i seilbåt eller å sykle over hele Europa. Hun elsker å reise, drive med yoga, og være ute i naturen.

Terje

Fra 
Norge

Terje vil helst være ute i skogen. Enten for å ta en tur med familien sin, gå på ski, løpe i marka, eller bare for å kjøpe de nydelige bollene og vaflene fra hyttene i Oslo-skogen.

Han mener at fordelen med å bo i Oslo, er at skogen er så nærme byen.

Han og familien bor to blokker unna skogen, og bare 15 minutter med buss til sentrum.

Marianne

Fra 
Norge

Marianne vokste opp i Norge og Argentina, og har fra en tidlig alder kjent en sterk tilknytning til Moder Jord, som førte henne til å reise og utforske verden på snowboardet sitt.

I dag bruker hun så mye tid hun kan i naturen, på snowboard, fotturer og klemme trær i tillegg til å drive med yoga. Marianne elsker å møte nye mennesker og dele lidenskapen sin for naturen med dem.

Mustapha

Fra 
Marokko

Mustapha er en erfaren og sertifisert fjell- og ørkenguide: Han har jobbet som fjellguide i over 8 år. Mustapha ble født i hjertet av High Atlas fjellene hos berbere. Han har løpt to Marathon på 40 km!

En dag uten turer er bortkastet tid, mener Mustapha, som har en ekte lidenskap for fotturer, telting, langrenn og kanoturer.

Erlend

Fra 
Norge

Erlend er født og oppvokst i Oslo, og vet alt om området! Han er en sertifisert reiseleder med stor erfaring med å jobbe med turister fra hele verden. På fritiden elsker Erlend å telte i skogene i Oslo eller i andre deler av Norge, eller så tilbringer han tiden på seilbåten sin i Oslofjorden.

Hans reiseopplevelse og sans for humor har ført han til å skrive artikler om lokalområdet Grünerløkka.

Velkommen til Oslo Hiking!

Ønsker du å bli en av våre nye guider? Kontakt oss  einar@oslohiking.no