Om Oslo Hiking

Oslo Hiking tilbyr fotturer, padleturer, overnattingsturer, og skreddersydde turer i Oslomarka med erfarne turledere. Bli med og opplev Oslomarkas skjulte perler sammen med oss – enten på korte eller lengre dagsturer. Eller kanskje overnatte ute i gapahuk, hengekøye eller telt. Oslo Hiking skreddersyr og tilrettelegger turer helt etter dine behov. Det er kun fantasien som setter begrensninger!

Alle våre turer starter ved tigeren utenfor Oslo Visitor Centre på Jernbanetorget i Oslo sentrum. De fleste busser, t-baner, trikker og tog stopper på Jernbanetorget.

Turanbefalinger

  • Det anbefales at deltakerne tar med seg en flaske vann og bruker komfortable turklær og tursko eller lignende.
  • Du bør også bruke turbukser på turene lenger enn 4 timer.
  • På lengre turer bør du ta med deg noe å spise - for eksempel sjokolade, nøtter eller smørbrød.
  • Vi anbefaler å bruke solkrem og beskyttelse mot myggstikk.
  • Husk at turstier kan være våte etter regn.

Tiger statute near Jernbanetorget
Tigeren på Jernbanetorget

Sikkerhet på tur

Oslo Hiking AS tar helse, miljø og sikkerhet på alvor. Dette gjelder for alle våre turer. Vi ivaretar alle myndighetenes krav, regler og forventninger. Du er likevel selv ansvarlig for å ta vare på deg selv når du er tur. Følg turlederens oppfordringer og anmodninger og ikke utsett deg selv for unødvendig fare. Våre turledere har alle gjennomgått førstehjelpskurs og har lang erfaring i å ferdes i skogen. Du bør likevel huske at alle turer med oss er på egen risiko. Vi vandrer i skogen og uhell kan skje. Det er ingen farlige dyr i Oslomarka. Vennligst gi oss beskjed om du har en medisinsk tilstand som vi må vite om i forkant. Alle våre turledere har med førstehjelpsutstyr på alle turer.

Refusjon og Betaling

Prisen inkluderer kun turleder, når ikke annet er spesifisert. På flere av turene må du i tillegg kjøpe billett til offentlig kommunikasjon. Dette gjør du gjennom vår nettside i forkant av turen, eller du ordner egen billett. Barn under 15 år betaler kun for offentlig kommunikasjon på våre turer.

Vennligst se også våre avbestillingsregler på vår hjemmeside. All betaling må gjøres gjennom vår hjemmeside i forkant av turen. Om du har noen spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på tur@oslohiking.no eller ved å ringe 99 02 42 70.


Vanskelighetsgrad

Generelt god helse nødvendig. Tursko eller lignende kreves.
Generelt god fysisk form nødvendig. Tursko eller lignende kreves.
Middels trente turgåere med god fysisk form nødvendig. Gode turklær og tursko kreves.
Godt trente turgåere med god fysisk form nødvendig. Gode turklær og tursko kreves.
Erfarne trente turgåere med god fysisk form nødvendig. Gode turklær og tursko kreves.